Hästarna på Stall Fågelsången

Dallas.jpg

DALLAS

2010

Faustinus - Chapman

Äg: Stall Fågelsången

 

Dallas är Fågelsångens blivande dressyrstjärna! Han har gått från klarhet till klarhet och lyckades tack knipa ett diplom på kvalitetsbedömningen hösten 2014. Det gav honom också en biljett till 4-års championatet på Flyinge. Under 2015 ser vi fram emot att ta oss an alla de utmaningar som bjuds  en 5-årig dressyrhäst!

 

 Fly-jumpclub.jpg

 

Easy Fly

2003

Quite Easy - Zephyr

Äg: Stall Fågelsången

 

Fly kom till Fågelsången när han var 1 år. Som unghäst plockade han mängder med rosetter i hoppning ända upp på 1,30 nivå. Eftersom matte så småningom började ledsna på att tävla hoppning fick Fly omskolas till dressyrhäst. Efter en lite trög start har han  plockat hem flera placeringar i MsvC och även gjort fina rundor på godkända procent upp till MsvB:4

 

Film: 1,30m, Falun, 2010

Film: 1,30m, Flen, 2010

Film: 1,25m, Surahammar, 2010

Film: Dressyr, 2015

 loshoppning7.jpg

 

Havanna

1993

Shogun - Curacao **

Äg: Stall Fågelsången

 

Havanna är en liten snäll dam som hunnit med att bli mamma två gånger sedan hon flyttade hit till oss på Fågelsången.  Hon är pigg och framåt, allra helst om hon har ett hinder framför nosen. Idag tränas hon i lättare dressyr eller traskar omkring på skogspromenader, när hon inte har fullt upp med att uppfostra sina ungar förstås!

 

Ramazotti

2008

Äg: Fam. Kelam

 Quba-3ar.jpg

 

Quba har flyttat hemifrån till sin nya ägare Therese Värme i Sundsvall!

Quba

2009

Qalle - Shogun

 

 Quba är Havannas yngsta avkomma. På 3-årstestet i Svärdsjö knep hon diplom i både hoppning (5o p) och dressyr (48 p). Hon går från klarhet till klarhet i sin utbildning. Hon är sin mamma upp i dagen, kaxig och självsäker med mycket motor. Mycket attityd men charmig till tusen!

 

Lady2.jpg

 

Queen of Beauty 

"Lady"

1996

Imp. Irland

Äg: Eleonor Käck

 

Lady är mattes ögonsten. En trygg och stabil tjej som jag köpte i mars 2009 från snöiga Ludvika. Då man inte känner Lady kan hon verka lite nervös, men när man väl känner henne så har men en bästa vän. Lady älskar mat och tycker därför att hon ska få mat först av alla på morgonen, och hon visar det mer än gärna genom att banka på boxdörren. Lady är en väldigt lättlärd häst och målet för oss är att tävla lättare dressyr.

 

 

 

GråBen


Äg: Sofia Svedén

 

 Zansibar.jpg

ZANSIBAR 

1999

Min Kaos - Caid De Prapin

Äg: Johanna Matsson


 
Zansibar är en jättesnäll och otroligt busig valack på 10 år. Det bästa han vet är att äta och springa jättefort, med eller utan matte på ryggen. Ambitiös som han är så älskar han också att träna dressyr, men att hoppa lite ibland är också kul!

 

Fabolo

"Baloo"

Äg: Annika Backman

   
 

 POPPE

1997

Äg: Anna Lind

 

Exodus

2008

Äg: Emelie Karlsson

 
stäng